​Dæk og fælge

​- Stort udvalg af dæk og fælge i Nordjylland

Hos Guldborg Biler har vi gjort dæk og fælge til vores specialeområder. Derfor finder du et stort udbud af forskellige dæk og fælge til forskellige behov. Vores sortiment dækker både ejere af personbiler og varevogne. Vi stræber efter, at alle skal have mulighed for at få skiftet dæk og fælge, og derfor tilbyder vi vores produkter og service til fornuftige priser, så du kan få ordnet din bil uden at dit budget lider overlast.

Få lavet dit dækskifte af kompetent mekaniker

En ny fælge giver din bil et nyt og friskt udtryk, mens gode dæk er afgørende for, hvor godt og sikkert du kører på vejene. Vi har selvfølgelig både sommerdæk og vinterdæk af bedste kvalitet, og vores mekanikere har stor erfaring på området. Det eneste du skal gøre er at trille forbi vores værksted, hvor vores personale står klar til at modtage dig og din bil. Her vil du hurtigt og effektivt få skiftet dine dæk, så du kan komme videre med dine gøremål.

Få skiftet dine dæk og fælge i dag

Kom forbi vores værksted i Vestbjerg og tag en snak om skifte af dæk og fælge. Du vil helt sikkert finde en fælge, der passer til din smag, mens du vil finde dæk, der passer til sæsonen og din bils behov. Vi har hjulpet mange borgere med dæk og fælge i området omkring Aalborg, Aabybro, Tylstrup, Nørresundby og Brønderslev. Vores personale står klar til at give dig den nødvendige rådgivning og service. Skal du have styr på dine dæk og fælge i dag, så ring til os på telefon 28 28 58 37 eller send en mail til info@guldborg-biler.dk.