Brugte biler i Nordjylland

– Få din drømmebil til billige penge

Leder du efter en bil af høj kvalitet, men synes du, at bilpriserne er for høje? Hos Guldborg Biler udbyder vi brugte biler. Alle vores brugte biler er i god stand, og bilernes køreegenskaber er i top. En ny bil presses hurtigt ned i pris, så snart den kommer ud og køre de første kilometer på de danske motorveje og landeveje. Af den årsag giver vi dig muligheden for at handle en bil, du ellers ikke ville have mulighed for handle.

Billige brugte biler som kun er få år gamle

Vores sortiment af brugte biler dækker mange behov, og du finder helt sikkert en bil, som passer til lige præcis dine ønsker og behov. I vores sortiment finder du brugte biler, som kun har kørt få antal km., og det betyder, at du oplever en køreglæde, der i høj grad svarer til køreglæden ved at køre i en ny bil. På samme tid betyder det, at din bil skal til færre reparationer, og det giver dig mere luft i bilbudgettet.

Ring til os i Vestbjerg

Vi har vores autoværksted i Vestbjerg. Vores kundekreds er stor i området omkring Brønderslev, Nørresundby, Tylstrup, Aabybro og Aalborg, men vi hjælper også borgere med nye og brugte biler i resten af landet. Har du spørgsmål til vores priser og sortiment, så kontakt os på telefon 28 28 58 37 eller send en mail til info@guldborg-biler.dk.